Протестите ескалират заради слуха, че Пеевски ще купи Пайнер

Sep 9, 2013     zhelyo     6939
Почти сигурното придобиване на поп-фолк Меката "Пайнер" от страна на Делян Пеевски ескалира протестите и се очаква днес отново няколко милиарда българи да излязат из улиците в цялата страна, за да се опълчат на крупното разрастване на младия депутат и меринджей.


"Посегнаха ни на най-милото!" - проплакаха стотици хиляди, които досега не взимаха участие в протестите, тъй като не смятаха за особен проблем назначението на Пеевски за шеф на ДАНС и де факто собствеността му върху огромен процент от медиите у нас.


Според недоволните плурализмът е основен двигател на родната чалга-музика, а придобиването на Пайнер ще облагодетелства изгората на Пеевски - Цветелина Янева, която ще започне да издава двойно повече касетки с любимата музика на транзитиращите през страната ТИР-аджии.
Новите протестиращи се заканват, че ако сделката на Пеевски с Митко Пайнера се осъществи, страната ще е изправена пред полугражданска война, която ще бъде водена със салфетки, сериозно щракане на пръсти и специализирани гюбеци въздух-земя.


Както е известно, независимата поп-фолк музика у нас е най-голямата ценност, а хората излизат на улицата вече три месеца, за да защитават своята ценностна система.


zhelyo

 

Скандализирани ли сте?

Избери отговор!
Край