Антиправителственият протест се разграничи сам от себе си

Jan 30, 2014     zhelyo     3538
Протестът, искащ близо 240 дни оставката на правителството, се разграничи сам от себе си, обяви, че ще продължи да иска оставка, но няма да подкрепя собственото си политизиране или да помогне да се яхне сам.


"Искам да се разгранича от себе си и да изразя желанието си повече моите действия и думи да не бъдат считани за част от мен. Имаме принципни несъгласия и позициите ни се разминават. Да, искаме оставка и взаимно си желаем успех, но не желая повече да участвам в инцитиативите си, тъй като не желая те да бъдат ползвани за каквото и да било" - обяви антиправителственият протест.


Антиправителственият протест сподели, че напоследък усеща в себе си много различия, а и не желае да трупа негативи, защото се политизирал или е бил допуснат да се яхне сам заради собствените си амбиции, като допълни, че едно е да се постигне оставка на правителството, а съвсем друго е да се постигне оставка на правителство.
"Целта продължава да е оставка, но много важно е как бива подадена тя и кой е извикал "оставка, оставка" последен и най-силно" - категоричен бе разцепилият се протест.


По този начин опорните точки и етикетирането на протеста победиха и спокойно върнаха няколко хиляди пари в Брюксел, спечелвайки много повече в България.


zhelyo

КОЙ крив, КОЙ прав?

Избери отговор!
Край