Продавачка в магазин каза "Довиждане" на човек некупил нищо

Oct 15, 2021     raxeto     18684
СПЕЦПРОКУРАТУРАТА - На разпит в специализираната прокуратурат беше извикана Д.И. - 50-годишната продавачка в столичен магазин, за да обясни необичайното си поведение.

Понеделник 11.10. привечер 33-годишният Г.А. влиза в магазина "само да разгледа". Държайки на джентълменските си обноски и неочаквайки нищо, след 10 минути зяпане се отправя към изхода и казва "Довиждане" на продавачката.

Почти излязъл, потърпевшият чува заветното "Довиждане", отправено към него с любезен глас от продавачката. За да се увери в чутото, се прави на неразбрал и пита "Моля?". Последвало и озадачаващо пожелание за приятна вечер. 
"Усетих още отначало нещо странно. Усмихваше ми се през цялото време, попита имам ли нужда от помощ и нито веднъж не си погледна телефона." - разказва Г.А.

"Много исках да се изкъпя. Къпя се и си правя прическа всеки ден, иначе нямам обем. Втори ден нямаме топла вода и се надявах някой клиент с бойлер да ме покани в тях." - разказала пред разследващите тя.

Прокуратурата заключи, че в извънредни ситуации е склонна на толеранс при разрешаване на зачестилите промени в поведението на иначе закоравели характери. С възстановяване на топлоподаването се очаква всичко да се върне към нормалното, новото нормално или не!нормалното.

Къде се къпете, като няма топла вода?

Избери отговор!
Край