Гала, будни потребителки и мами срещу фалшивите новини: Ще четем само текстове без Е-та!

May 22, 2017     zhelyo     5160
БЕГЕМАМА - Будни потребителки и родителки от обществото на форум БГМАМА, държащи на качеството, природосъобразността и най-новите трендове в хелт и бютито, се обявиха срещу фалшивите новини.


Разбира се, мамите изготвиха наръчник с полезни съвети как да се открият фалшивите новини, как да се реагира на фалшива новина и как, ако попадне в окото на дете, да се третира с урина от муфлон.


Това е най-мощният удар срещу фейк-публикациите в медиите и огромен шамар в лицето на пропагандата, тъй като мощта на потребителките е значително по-голяма от тази на twitter, Facebook, Google и Huffington Post.
"Основен индикатор за фалшивост са Е-тата, консервантите, парабените, глутенът и оцветителите. Ако например една новина е цветна и в нея се ползва буквата Е, значи тя е фалшива" - коментира потребителката Pavlodara_Mommy, разяснявайки на останалите как се справя с предизвикателството.


Към борбата с фалшивите новини се присъедини и водещата Гала, която обяви, че ще направи чакрална магия с енергийни кристали и хомеопатично ще обезвреди фалшивите информации по медиите.


zhelyo


 

Има ли био-веган-органик новини?

Избери отговор!
Край