Пил и дрогиран пешеходец се прибра, без да убие или потроши никого

Feb 23, 2024     zhelyo     2073
СТРАНАТА - 43-годишен с 1.2 промила алкохол в кръвта и триста единици изпушен венозно кокаинабис в носа се прибра в дома си, без да е карал с 80 км/ч над разрешеното и да е минал на червено през кръстовищатата на няколко булеварда.

Интоксикираният мъж се спънал няколко пъти в неравни плочки по тротари, но е запазил баланс и не си е разбил главата в трафопост или клатещо се колче-ограничител срещу паркиране. 

Инцидентът не е станал в период на зачестили случаи на сядане зад волана от страна на индивиди в същото състояние, но с повече самочувствие.
"Можем да кажем, че господинът е застрашил основно своя живот в това състояние, пушил е и тютюневи цигари, което в дългосрочен план може да доведе до смърт, стерилитет и другите картинки, които ги слагат по този вид изделия. За щастие не е тръгнал да пресича високоскоростни и натоварени пътни платна в неуказан от закона порядък, защото можеше да предизвика катастрофа, но очевидно е по-лесно да вземеш правилно решение как да се придвижваш, ако за него не се изискват части от секундата" - коментира орган на реда.

Мъжът бе арестуван, след като се оказа, че няма скъп автомобил и очевидно не е нечий човек, а е прост келеш.

Карате ли под влияние на субстанции?

Избери отговор!
Край