Кирил Петков и Асен Василев с уъркшоп за кето хляб на Бузлуджа, канят избиратели и политици

Sep 23, 2021     Andy     21547
В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПРОМЯНАТА - В опит да обединят разнопосочния си електорат, лидерите на новото време Кирил Петков и Асен Василев ще направят иновативен ивент, с който слагат край на раздаването на кебапчета преди избори.

Вместо кебапчета, двамата мениджъри и политици, ще въртят кето хляб с посетителите на монумента на БКП, известен като летящата чиния.

Уъркшопът ще бъде селф състейнабъл, тъй като ще получи редица спонсорства от Савини, Слънце и Луна, Мекица и Кафе, Баница и Дух и други здравословни хъбове в София, които, също както Продължаваме Промяната, отдавна искат да таргетират и сегмента на синиър енд абъв, припокриващ се с обичайните посетители на Бузлуджа.
На офлайн уебинара са поканени и почтени партийци от целия политически спектър на страната, като за тях ще се проведе семинар на тема "Как да печелим електорат само с 20 мин. работа на ден?". Този модул ще е платен и ще струва 1600 лв, като първите 30 ърли бърд записали се ще получат и байодегрейдъбъл торба от коноп с много френдли принт, пълна с мостри от новия завод за електрик виакълс в Ловеч.

На потенциалните политически партньори ще бъдат изнесени тед толкове за това как да ембрейснат различията си, да селебрейтнат своето идеологическо дайвърсити и да бъдат успешни, четейки по две книги за селфхелп на седмица.

Ивентът ще започне със синхронно дишане, отваряне на чакрите и разтоварваща йога. Пърформърът Иво Димчев, който ще се кандидатира за вицепрезидент на певицата Луна, ще показва на възрастните другари как да крос-дресваш, а след това започва и замесването на съставките на кето хляба.

Междувременно, вдъхновени от Кирил Петков и Асен Василев, Иван Костов и Кубрат Пулев обявиха основаването на две различни нови партии, съответно - "Преходът Продължава" и "Продължаваме Напред".

Andy с хидън нолидж от zhelyo

Ще ходите ли на ивента?

Избери отговор!
Край