Пеевски води всички депутати на коледно парти с тийм билдинг в "Сделка или не"

Dec 19, 2023     zhelyo     2655
ОКОЛО ДАНЧО ПАРЛАМЕНТАТА - В навечерието на Бъдни вечер и "Колега", тоест Коледа, българският народ ще бъде зарадван с още една страхотна новина и емоция. Всички ние ще можем да се насладим на още по-бързото забогатяване на нашите депутати в национален ефир, тъй като човекът, който управлява държавата - Делян Пеевски, е организирал нещо значимо за своите колеги.

"Идва период, в който трябва да покажем щедрост и смирение. Дори плюнките и терористите носят душички, и те са канени" - сподели Пеевски по адрес на групата на Възраждане.

За да бъде тръпката още по-голяма, сумите ще започват от 1 млн. до 100 млн. и ще са осигурени изцяло от нашите данъци.
"Какво по-хубаво от това на тези светли празници да зарадваме колегите за тежкия труд и цялото българско общество да ги подкрепя и стиска палци за техния просперитет?" - коментира депутатът, докато кротко се готвеше за шестия си брънч за деня с Виктория Капитонова, с чиято помощ той трансформира личността си през последните месеци.

Предаването ще се излъчва по трите национални телевизии, докато всичко в хазната се изчерпа, за да не иде зян.

"После сигурно ще ходим някъде на чалга, докато договорим някакъв нов външен дълг", обясни Бойко Борисов, който все още не е отпразнувал потулването на всички разследвания срещу него. 

При Ахмед Доган няма да има промяна, защото той и сега си живее на макс.

Кореспондент, работил по публикацията: Богатия
 

Имахте ли коледно парти в службата?

Избери отговор!
Край