Новите жълти павета ще са от дунапрен заради сигурността на Парламента

Dec 2, 2014     zhelyo     4616
СОФИЯ - Планът за подмяна на жълтите павета в центъра на София бе променен, а поръчката да се изготви лабораторен анализ на състава на досегашните павета - спряна, предадоха предатели от Общината.


Вместо да се инвестира в репродукция на малките културни паметници, ще бъдат поръчани техни визуални копия от дунапрен, след като от МВР дошъл съвет да се избегне наличието на павета около Парламента, сградите на Президентството и Министерския съвет, както и около 128 бъдещи будки за продажба на алкохол, цигари и хазарт.


По новите павета няма да може да се минава, защото ще станат на гъз за нула време, докато старите павета издържаха военни пари с танкове, ежедневен автомобилен поток и дори тлъсти регулировчици от КАТ.
Ако не е валял дъжд и е сухо, паветата от дунапрен отдалеч изглеждат съвсем автентично, твърдят общинари, радостни и че проектът ще излезе по-евтин.


Липсата на истински павета около сградите на властта ще подсили демокрацията и ще тласне нацията напред, убедени са всички хора, страхували се досега да не изядат паве или две.


zhelyo

 

Кое бихте искали да ви е от дунапрен?

Избери отговор!
Край