Вкопават парламента в бетонен бункер

Nov 14, 2013     zhelyo     5245
Парламентът ще бъде вкопан в бетонен бункер, който се строи в момента и се очаква да бъде изцяло завършен до утре. Идеята е, да се повиши комфорта на работните места на депутатите.


"Бункерът ще бъде с двуметрови бетонни стени, които добре звуко- и топлоизолират. За въздуха ще се грижи специална вентилация, а за осветлението сме предвидили енергоспестяващи крушки със светлина, максимално близка до дневната" – се хвали идейният баща на проекта Цв. Василев, който вече се радва на подобен комфорт в апартамент-бункер на „Кристал“


"Когато енергийната система се срине, ще захранваме сградата със специални генератори на газ от „Южен поток“ – мечтае министър Стойнев пред дупката в площада.
"С тези стени и с противотанковите заграждения, за нас вече не са страшни нито тромбите, нито водните бомбички. Можем да устоим дори на атака със снежни топки. Звукоизолацията позволява на депутатите да обсъждат любовниците си и да назначават който си искат за шеф на ДАНС, без да бъдат обезпокоявани." – потвържвава и шефът на охраната.


"Взели сме си поуки от слабостите на отбраната в Кербала. Фортификационните съоръжения ще бъдат на световно ниво" – завършва презентацията министър Найденов.


белият зъб
 

Смятате ли, че бункер е достатъчно?

Избери отговор!
Край