Отдават Народното събрание за сватбени тържества

Jun 6, 2013     zhelyo     3982
Само седмица, след като в парламента проехтяха сакралните възгласи „Горчиво! Горчиво!”, ръководството на институцията взе решение сградата да бъде отдавана под наем за сватбени партита.

 

Сградата е в идеалния център, близо до няколко църкви, разполага с големи количества лимузини и червени килими, а и кухнята е на много атрактивни цени. Ние предлагаме и най-професионалното видеозаснемане, като броят на камерите е без конкуренция” – обясни Мая Манолова на специална пресконференция.
 

Залата е била свидетел на много ръкопашни битки и остри думи, освен това разполагаме със стерео запис на химна, така че всички условия за едно традиционно българско сватбено тържество са налице. Надписът на входа също се връзва с темата, а след своеобразното освещаване на въздуха в кулоарите с викове „Горчиво!”, решението ни бе повече от логично” – заяви „червената” депутатка и отказа да коментира намеците, че заедно с министър Ангел Найденов ще се възползват от новата услуга.

 

Правим го, за да помогнем на бюджета на страната. Гражданите ще могат да се възползват и от VIP услугата „Депутат с трикольор”, което ще рече, че самата церемония по бракосъчетаване се води от депутат. Засега най-много записвания има за Цецка Цачева, тъй като електоратът се възхищава от начина й на обличане и най-вече от смелостта й да слага бяло сако на официални събития. Приликата й с жените, които произнасят словото за „основната клетка на обществото”, е поразителна и уикендите до края на юни вече са заети” – заяви Мая Манолова със зле прикрита завист.

 
Не!Новините научи още, че се обмисля и хипер VIP услуга “Волен Platinum”, при която Волен Сидеров ще произнася в разгара на купона остра, но пламенна реч от името на едната рода към другата. Нещо в стил „Добре, че бяхме ние да купим кола и жилище на младите, че вие не можете”. Тази услуга обаче все още е на ниво проект, защото има опасения, че хонорарът на белокосия оратор ще е непосилен за 99,99% от населението.
Vasko Bog

 

Бихте ли се венчали в Парламента?

Избери отговор!
Край