Отцепникът от ГЕРБ създаде Партия на анонимния политик, 220 депутати да се присъединиха

Dec 5, 2013     zhelyo     3929
Отцепилият се депутат от ПГ на ГЕРБ, дето никой не подозираше, че съществува, обяви учредяването на Партията на анонимния политик, в която ще членуват политици, които просто са там, без някой да знае защо.


Още в същия час към нея се присъединиха около 220 от депутатите в 42-отото Народно събрание, като единствените условия са били да изглеждат като случайни минувачи, които да не могат да вържат грамотно изречение, когато трябва да кажат нещо пред журналисти.


По този начин новата партия ще бъде най-голямата парламентарна група и ще маргинализира по-изявените и разпознаваеми около 20 депутати в Парламента, които няма да могат вече да казват на другите как да гласуват.
"Това е партията на свободния безличен политик, който е натресен в някаква листа просто за бройката! Без лидери, без лица, без идеи. Просто някакви хора, депутатстващи криво-ляво" - споделя човек, който може и да е депутат, а може и да не е, защото изненадващо успява да конструира сложно изречение.


Междувременно отцепилият се от ГЕРБ депутат успя да изгради цяла своя теза, използвайки нищо друго освен думите "нали" и "тъй".


zhelyo

Бихте ли гласували за такава партия?

Избери отговор!
Край