Министерство на отбраната заздравява границата ни със съдийски спрей от Световното

Jul 7, 2014     zhelyo     5836
МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА - България сключи договор с FIFA на стойност 23 милиарда швейцарски франка за доставянето на 32 съдийски спрея с пяна, чрез която реферите на Световното ограничават стената при пряк-свободни удари.


Бялата пяна ще се ползва за укрепване на границата с Турция, откъдето през последната година в страната са влезли няколко хиляди нелегални емигранти и бежанци от страни от Близкия Изток, Африка и инопланетянски рептили.


"Ще минем границата с пяната и няма да имаме по-нататъчни проблеми с емигрантите" - убеден е един от генералите, преговаряли с FIFA за крупната сделка.
На критиките, че платената цена е завишена няколко милиона пъти над пазарната, от Министерството на отбраната споделиха, че за национална сигурност не бива да сме скъперници.


Очаква се страната ни да продължи съвместната военна дейност със световната футболна асоциация и да се откаже от модернизирането на самолетната база на армията, закупувайки за около 600 милиарда евро Ариен Робен, Неймар и още някой друг от тия, дето при една масльонка се мяткат в полет като F117 Stealth.


zhelyo

Ще се спре ли бежанската вълна?

Избери отговор!
Край