Освен сайта на Монитор: Търкането на талончета и пушенето на цигари също копаят биткойни за Пеевски!

Sep 26, 2017     zhelyo     10616
БИТКОЙНА РУСЕВА - След като стана ясно, че сайтът на притежавания някак си от Делян Пеевски в-к Монитор ползва компютрите на посетителите, за да копае биткойни, бяха разкрити и други неща.


Според обследване с уред-детектор за копаене на криптовалути стана ясно, че това не е единственият бизнес на депутата, възползващ се от клиенти по този необявен начин.


"Пушенето на цигари създава топлина, която се използва в малка централа за копане на биткойнове" - споделя пазачът на цигарената фабрика в Благоевград, собственост на Булгартабак, собственост в никакъв случай на Пеевски и Борисов.
Енергията от триене с монети по картончета също се впряга за подхранване на script за копаенето на популярната и скъпа криптовалута.


Все пак най-голямо копаене на биткойн прави премиерът Бойко Борисов, който всяка сутрин прекарва по един час в ожесточено търкане на огледалото в банята си с надеждата, че ще спре да вижда Пеевски там. Огледалото му е фотоволтаик, чиято енергия отива в специална машинка, изкопала до ден днешен около КТБ и половина в биткойни.
 

Копаете ли на свой гръб за чужд wallet?

Избери отговор!
Край