Обрат! България не била страна по договора с Газпром, бил подписан от клошар

Aug 31, 2022     zhelyo     6096
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - Служебният кабинет успокои най-високопоставеният американски служител, отговарящ за санкционните режими на САЩ, че страната ни няма да плати и копейка на Газпром.

"Начи, чуек, голям майтап! Ние тука са гевезим, правим са на извинителни, молим са, извиняваме са, за да пуснат газ. А то договорът го е подписал един бездомник, дето хал хабер си няма, че е той. Стой и гледай сеир, чуйек!" - обърнал се е към госта служебният енергиен министър Росен Христов.

Служебният премиер Гълъб Донев посрещна Джим О'Браян, който кацна на двудневно посещение в България вчера, за да издърпа ушите на управляващите, както американците обичат да правят веднъж на година - две.
Ръководителят на Офиса за координиране на санкциите към Държавния департамент на САЩ е останал впечатлен от юридическата и кономическа компетентност на българите, които наистина нямало как да бъдат осъдени за милиарди от Газпром, тъй като договорът им за газ бил с човек, труден за намиране, понеже не се знае в кой подлез ще заспи.

"Вери найс джоб, гайс. Нау пей фор шестте танкера, дето ги отпратихте и за още няколко F-16-ки, които ще получите през 2038 година и ще получите конграчулейшънс" - реагирал усмихнато американчанинът.

С кого ни е договорът с Лукойл?

Избери отговор!
Край