Обикновени женици подават ръка на нереализирани трофейни половинки

Nov 6, 2019     Македонски     1873
ВСЕ ПАК СМЕ НАРОД - Ясно е, че всяко момиче, което на бала си може да задържи роклята на новите си импланти и има поне един татус с йЕроглиф, го чака ярко бъдеще.

Оказва се, че това съвсем не е така:

"Бях състезателка по танци, търсех принца на бял кон" -започва разказа си Калипетра Гърдупаринска. "После осъзнах, че сама трябва да си направя да ми е лесно, носех табелки на уговорени боксови мачове, печелих втори и трети места на мис джин-тоник, спечелих една кола, която обаче по договор трябваше да върна след шест месеца."
Тъжният разказ на Калопетра завършва с това, че разбира се записала психология и без да бъде лице, дупе и други работи на пет милиона глупости, станала специалист човешки ресурси.

Обикновените приятелки на Калипетра се възхитили от нея. 

"Вижте, аз винаги съм била приятелка на Калопетра, разбирам, че тия момичета се главозамайват от това колко лесно може да им бъде, но не става така" -казва ни Руми, която още в девети клас се забила със смотания си на вид мъж, с когото в момента живеят в силициевата долина.

Очаква се да се надигне Кифлапрайд движението, което да бъде гордо от това просто да имаш чифт цици, които да ти осигурят дете, което да те прехрани до края на живота ти.

 

Вие трофеен читател ли сте?

Избери отговор!
Край