Някакви хора на другия край на света вече посрещнаха 2012-а, за да покажат колко субективно е всичко

Dec 31, 2011     zhelyo     1978
Някакви хора на другата част от географията вече се радват на поредната Нова година, обявиха всички работещи днес новинари, които тайно стискат палци тази нощ да има плеяда от запалени МПС-та в страната, за да е по-вълнуващо от винаги.

 

Те са в доста приповдигнато състояние, субсидирано от наркотичния ефект на алкохола и/или опияняващия ефект на наркотиците, допълват още съобщенията. Същевременно тук все още е едно такова никакво, даже леко изнервено, защото мнозина се оправят да излизат и си изправят косата, сякаш не са хубави и с кривости.
 

"Така се показва субективността на целия свят. За едни е просто 31-и декември по обяд, за будещите се сега е сутрин, а на другия край на света вече е празничният Първи, като се радват, че не са загубили пръст поради свойствата на китайските фойерверки да правят понякога такива бели" - меланхоличен бе човек на име Джеронимо, по баща Генади.

 

Както е известно, животът е низ от случайности, припомнят експерти, сблъсквали се с добри и лоши моменти. Естествено, допълват те, този факт няма нищо общо, че възприятието зависи от гледната точка и умственото благосъстояние на индивида.

 
Междувременно стана ясно, че Новата година не е никак нова, а се използва извадена от шкафа и почистена 1664-а.
zhelyo

Гласува ли ви се в последната ни анкета за годината?

Избери отговор!
Край