Извършването на един ненужен ремонт през лятото скъсява живота на съседите с по шест дни

Jul 9, 2019     Македонски     3992
НЕ ПО СВЕТА, У НАС - Знаем, че пирон се забива с флекс, а паркет се минава първо с ъглошлайф, да го нацепиш после за подпалки направо. Обаче ново изследване на независим немски институт за безконтролно качество сочи, че ако правим по един ремонт, от който няма нужда всяко лято, то живота на съседите ни действително се скъсява.

"Всеки пазар е различен" - казва германец с черна брада и няма да казваме какво завито около главата.

"Нашите анализи сочат, че българските потребители очакват от един ремонт не да подобри средата им на живеене, а да произведе шум за най-гадните съседи и повод да се докажат като имотни хора пред съседите, които ходят на море в България, а не в Гърция."
Специалисти в бранша, които ремонтират четири години гарсониера от 33 квадрата в Дружба, пък ни споделят, че те са изпитали благотворния ефект на ненужните ремонти, защото са се сдобили с чушкопек за 300 чушки, боксониера от 21 квадрата и лозе в куртоленския край от споминали се съседи.

"Новия български бизнес модел на нишови продукти, развивани с инвестиции отвън ще стане основата за променянето изоснова на финансовия модел на българската икономика!" - ни казва слънчасал стартъп акселерейтър предприемач и мотиватор, препил с коктейл от крафт бира и не толкова крафт сироп за гърло с вкус на ягода.

Очаква се в скоро време Валери Симеонов да излезе с позиция за зимните ремонти и това кой номер бургия най-много може да се ползва. А от своя страна Ицо Хазарта, след като раздаде правосъдие в рапа, сега ще се захване имено с темата за съседите с песните “Ток да те тресне”, “Всевищната” и “Щом съседите говорят, само си мълчи”.

Е?

Избери отговор!
Край