Скандално! Не!Новините щели да наградят Биволъ с бира, но zhelyo я изпи

May 17, 2016     zhelyo     10861
37826 МЯСТО В СВЕТОВНИЯ ИНДЕКС ПО ЖАЖДА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ - Пореден скандал, свързан с известната сред главния прокурор като "електронен уебсайт" медия Биволъ се разрази ей сега.


На съвсем непретенциозна церемония Не!Новините са били готови да наградят екипа на сайта с по една бира, но по неназовани първоначално причини награждаването е било отменено.


Наши източници стигнаха до дъното на скандала - авторът, редактор, собственик и може би основен читател на сайта, zhelyo, е изпил наградния фонд, така оставяйки Биволъ без награда за втора поредна седмица.
Както е известно, разследващата медия почти спечели Голяма награда за разследваща журналистика на фондация "Радостина Константинова", след като паметници на родната журналистика решиха, че не бива да има награди за разследвания срещу корпулентните ортаци в Булгартабак и техния баща Ахмед Доган.


След като стана ясно какво е станало с поредната неполучена награда от медията, заваляха слухове, че Не!Новините са били на Пеевски през цялото това време.


zhelyo

Каква награда ще спечели Биволъ без задкулисни вмешателства да попречат на това?

Избери отговор!
Край