НАТО с намеса във войната по пътищата

Aug 9, 2009     zhelyo     3590
Организацията на Северноатлантическия договор ще се намеси във войната по българските пътища, съобщиха от седалището на НАТО в Брюксел.

 

Шефът на НАТО, Спас Натов, обяви: \"Обстановката в България ескалира, животите си губят десетки жители седмично, ситуацията трябва да бъде овладяна. Не е нормално в Европа да има такъв нехуманен конфликт, какъвто представлява возенето по пътищата на България, която е членка на НАТО и сме длъжни да й помогнем\". Бившият баскетболист добави също, че на ключови пътни участъци ще бъдат разположени сили на мира от най-различни националности.
 

Войната по пътищата е най-популярният военен конфликт в страната след купонната система от близкото минало, в опашките на която удушени и осакатени остават хиляди жители, пожелали да купят кисело мляко, пререждайки своите съседи. Годишно умират около хиляда, поради това, че мнозина вярват в своята непогрешимост, а пътищата предоставят изненади като дупки, необозначени стеснения, незабележими бабуни, лоша видимост и най-вече - повишено количество български шофьори.

 

Според НАТО основният проблем в България се среща и в Ирак, Афганистан и подобните зони на конфликти по света. Но докато там се въоръжават с АК-47 невръстни деца, тук получават книжки неможещи хора. От Северноатлантическия алианс обещаха да контролират пътищата, като НАТО-вските катаджии ще имат синя вместо червена стоп-палка и ще могат да провеждат тестове по плавно менене на предавките, правилно включване в движението, паркиране и обратен завой, както и полеви тестове за наркотици, алкохол и придобита олигофрения. Ако шофьор откаже - той бива разстрелван.

 
Американски и европейски антиглобалисти започнаха своите движения срещу военната намеса в България. Те пожелаха страната ни да бъде оставена сама да се справя с вътрешните си конфликти. Много французи застанаха на тезата, че Германия е виновна, тъй като най-много от автомобилите по българските пътища са немски. Ако имало повече Ситроени, то нямало да има инциденти, тъй като е всеизвестен факт, че на един средностатистически Ситроен е необходимо разстоянието от София до Бургас, за да вдигне 83 км/ч, което е и максималната скорост.

 

zhelyo

Край