Народът с компромис: Сваляме Бойко, само пуснете Орлов мост

Jul 31, 2020     Andy     9286
СОФИЯ - Народът, който пореден ден не може да стигне спокойно на работа, заради продължаващите блокади на лентяйстващите протестъри, излезе с ловко решение на мини-кризата.

Нацията предлага да свали Бойко, а при добро стечение на обстоятелствата и Гешев, стига протестиращите да отпушат трафика на възловия Орлов мост. 

"Не мога да стигна на време на работа, а аз съм човек с немска точност", възкликна бай Иван, началник смяна. "За да стигна на работа сега, трябва да стана с половин час по-рано, а това е много трудно, особено като си пил ракия предишната вечер", обясни той загрижеността си. 
Иван принципно подкрепя протеста, но мисли, че от него нищо няма да излезе. Той е на мнение, че е хубаво да се протестира, но "кой ще дойде после на власт"? И едните са такива, и другите, смята той.

Като говорител на Народа, Иван е изпратен на преговори с протестиращите и предстои да се научи, дали те ще се изкушат от актуалното предложение - протестърите пускат движението, а пък Народът ще свали, който има там, за сваляне и да се приключва с тези неудобства.

Протестъри ли сте?

Избери отговор!
Край