Нанси Пелоси идва у нас в подкрепа на Lidl и носенето на маски там

Aug 9, 2022     zhelyo     4557
АСПАРУХОВО - Говорителят на Конгреса на Съединените американски щати ще направи поредната си намеса във вътрешните работи на суверенна страна този месец.

Нанси Пелоси се очаква по-късно днес да посети магазин Лидл във варненския квартал Аспарухово, където гордо да носи маска и да спазва поне една ръка разстояние на касите, въпреки че е на възрастта на бабите, дето се врат и ръгат.

Според анализатори ходът на 3-тата по ранг в управлението на САЩ е с цел да смекчи обострянето с Китай, където са фенове на плътните локдауни и ходенето с маски дори на сън.
82-годишната 'Намси Каквоси обаче разбуни духовете у нас, като правителството обяви, че ще допусне Русия на военни учения у нас, за да могат руските запасняци да щурмуват западните вериги за алкохол, бельо, памперси и битова техника.

"Ето, ето кой ни налага тоя геноцид с маските! Нансимира ли си, каква си, къш от България!" - сподели тази публикация потребителка на Интернет, за която изненадващо това не е най-тъпото нещо, на което е повярвала през последния час.

Какво иска 'Намси Каквоси?

Избери отговор!
Край