Нацията се възмущава, все още няма нощно заведение с класическа музика

Jun 21, 2012     zhelyo     1749
Липсата на особено популярен бар-заведение-дискотека, където хората да изригнат на Валс №2 от Шостакович е възмутителна, твърди нацията, искаща да може да се напие, без да се напряга да пее текст, а само да тананика приятни мелодии.

 

"И след 10-ата бира да пускат Триумфалния марш на Верди, а докато правим наздравичка с шотчета - Сарабандата на Хендел. Оп-са!" - вдъхновени бяха жители на страната, планиращи доста по-културното си напиване в петък вечер, ако има шанс да се разминат с обичайните заведения и музики.
 

Нацията пожела такова заведение да бъде отворено незабавно, като да комбинира приятен алкохол и записи на мелодични класически музики, защото иначе обеща да отиде облечена с трибагреници и да се напие по време на концерт на Виенската филхармония.

 

Все пак в евентуалното класическо заведение се предвиждат нови музикални диспути - мнозина се заричат да не стъпват, ако нощният живот бъде компрометиран с комерсиални неща като 5-тата симфония на Бетовен или каквото и да е на Чайковски. Мнозина са се зарекли да посещават евентуална класическа дискотека само във вечерите на ретро-класика, тоест винаги.

 
zhelyo

Кое е по-важно?

Избери отговор!
Край