Нацията си иска Петър Чобанов за министър на финансите, не Горанов

Nov 6, 2014     zhelyo     6565
КАТО ВСИЧКИ ПСЕВДОМЕДИИ И НИЕ ГОВОРИМ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА, ЗА ДА ГО МАНИПУЛИРАМЕ - Нацията обяви своето желание финансов министър да не е Владислав Горанов, а Петър Чобанов, който оглави Министерството на финансите по време на кабинета Орешарски.


"Като ще харизваме парите си на приятел на Пеевски, поне да е на този забавен сладур, този бонбон на човешкия геном!" - вдъхновен бе народът от опцията министър да бъде човек с излъчването на Мечо Пух.


Според хората депресията и черногледството може да бъдат борени или с мерки за стабилизиране на икономиката и реформи на институциите, или със сладки тантурести хора, което гледат палаво като деца, изяли всички шоколадчета от коледния си календар още на 2-и декември.
"Искаме финансист №1 на страната да е човек, който се изчервява, когато репортерът, задаващ въпроси е жена. Искаме поне тая забава" - обявиха хората, чиито пари предстои така или иначе да бъдат част от най-корпулентната група Семейство и Приятели в страната.


Нацията не правела разлика, че Петър Чобанов бил бивш "граждански" кадър на БСП и настоящ такъв на ДПС, а пък Горанов бил от ГЕРБ, понеже и парното, и водата, и токът трябвало да се плащат с пари в края на месеца.


zhelyo
 

На мнението на нацията ли сте или сте предател?

Избери отговор!
Край