Мъск дарява ботове от Twitter да модерират Facebook вместо ботове от Айтос и Димитровград

Nov 29, 2022     zhelyo     3571
ОНЛАЙКИНИ - Кажи-речи вече нашето момче Илиян Мъск отново показа, че милее повече за българите, отколкото техните управници.

Предприемачът, меценат и космически симпатяга обяви, че не може да седи безучастно, докато милиони българи са банвани за дни и седмици от Facebook без причина.

Той обеща да делегира няколко спамбота да работят за Facebook вместо служителите на Telus. Както е известно, кисели модератори от компанията банват хората, тъй като в обедната са търсили за пореден път неуспешно готини евтини места за обяд около площад Македония в София и са в културен шок от първото си излизане от Студентски град.
"Идеално ще е да се преместите в Twitter, тука е свободно и великолепно, но зная колко трудни са навиците. Затова нека заменим несправедливите и полуграмотни хора, които ги е яд, че имате готини майтапи с приятелите си и ви присъждат едномесечни наказания за нема нищо" - великолепен е Мъск.

Междувременно собственикът на Tesla обеща да изкупи рекламното време до края на Световното от букмейкърите и да върти само клип, в който е платил на Лили Иванова да се вози на електричка и да пее "На т'слата дръжката".

Кое ще е по-честно?

Избери отговор!
Край