МС призова при Парламента хората, чувстващи се застрашени - цялата полиция била там

Nov 4, 2013     zhelyo     3552
Хората, чувстващи се застрашени и желаещи полицията да осигури сигурността им срещу посегателства, да дойдат при Парламента, където е концентрирана цялата полицейска мощ. Така министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев отговори на критиките, че липсва сигурност в обществото.


"Хората, страхуващи се от нелегални емигранти, от нацисти, от платен електорат - нека да дойдат при Парламента. Всеки ден там има около 3-4 хиляди полицаи, които ще ги охраняват" - обяви Йовчев.


Вицепремиерът обясни, че цялата полиция е на Парламента, защото така или иначе всички били поканени да живеят там в палаткови лагери. 
Същевременно посегателствата над имуществото и живота на хората у нас продължава да се дели на нещо обикновено и на нещо, което може да е изгодно на някоя демагогстваща политическа патерица и заслужаващо да се раздуе извън пропорции.


Както е известно, охраната на Парламента възлиза на 14-часови работни дни за полицаите, които ще бъдат платени с бърз кредит, получен от министър Чобанов, след като си изпрати ЕГН-то по SMS.


zhelyo

 

Ще идете ли да ви пазят?

Избери отговор!
Край