Първи скандал: Няма място за "Ку-Ку бенд" в новата сграда на парламента

Apr 7, 2021     Митко     13867
ЛЕВСКИ Ге - Мълчанието на партията на Слави Трифонов след вота в неделя е в резултат на опит да се разреши екзистенциален за пленарното присъствие на депутатите от "Има такъв народ" въпрос - къде в новата зала на парламента да бъде поместен "Ку-Ку бенд".

Припомняме, че в струващата над 523 млн. лева нова пленарна зала, не беше намерено подходящо място дори за журналистите, а депутатите с колички работят хоум офис.

След вота в неделя, елитът от сценаристи на партията се е заключил на тъмно в сградата на телевизията в кв. "Левски Г" и още умува къде да помести музикантите и техния антураж.
"В старата сграда поне можехме да сложим Венко с барабаните на някои от балконите, а останалите музиканти из периферията - тъкмо акустиката щеше да е по-добра. Тук няма балкони, няма място дори и за две кубета да сложим на Цецо. Даже и прожекторите няма къде да си монтираме на тоя стъклен покрив. Направо не го виждам..." - коментира Евгени Димитров

Слави Трифонов беше лаконичен, но също е притеснен, че трудно ще се работи без "Ку-Ку бенд":

"Аз не мога да правя шоу така. За тези 4176 епизода, все пак съм си изградил някакъв стил на водене. Свикнал съм, когато кажа нещо забавно или поучително, Годжи да се смее, а Евгени да пуска по някоя сълза и да кима одобрително на моралните поуки. Сега как ще говоря от трибуната, пред всички зрители, когато няма кой да дава обратна връзка?", с тревога коментира Трифонов.

Как ще решат проблема?

Избери отговор!
Край