Министърът на здравеопазването прибегна до услугите на ало-измамници, за да ваксинира възрастните хора

Jan 19, 2021     zhelyo     7971
РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НА ПОРЕДЕН БРИФИНГ - Здравният министър проф. д-р Костадин Ангелов обяви началото на втората фаза на ваксиниране - тази, включваща възрастните хора.

В нея е предвиден инструмент, който да покачи интереса и доверието към ваксините сред населението в рисковата група, така че имунизацията да бъде пожелана от повече хора, за да не идат зян 83-те ваксини, които България е успяла да договори към момента.

"Възрастните хора имат най-голямо доверие на случайни хора по телефона, както и на неподписани дописки в нискокачествени медии. Понеже много от тези медии са проправителствени, в тях сме поръчали да се напише, че ваксините покачват либидото" - заяви министърът.
Също така ще бъде разкрит и кол-център, в който държавата ще наеме 300 от най-добрите ало-измамници, които с различни сценарии да водят новите си "жертви" към имунизационния процес.

"Ало, бабо, внучката ти от чужбина съм. Пратила съм човек с ваксини, каквито ги поставят в богатите страни, а не тия изкуствените, с които лъжат народа. Отвори след 5 минути вратата и дай на човека да те ваксинира, за да сме сигурни, че не са ти били фалшива ваксина" - цитира любимата си реплика от наръчника на измамниците Ангелов.


По идея на edKo

Ще се наваксинират ли възрастните хора?

Избери отговор!
Край