Милион българи готови да емигрират в паралелна вселена, където логиката тържествува

Aug 12, 2013     zhelyo     7220
Около 1 милион българи са готови да зарежат всичко и да емигрират в паралелна вселена, където логиката е възтържествувала над нелепостта, стига да открият необходимия за това портал.


В паралелната вселена премиерът на страната открито дебатира политиките и решенията на своя кабинет с тези, които са недоволни, а политиците, уличени в лъжи и абсурдност напускат политическата сцена моментално, без да са снишават, докато електоратът позабрави.


"Взимам си една чантичка с гащи, четка за зъби и един буркан компот с два шпека и заминавам! Нищо не ме задържа тук" - категоричен бе един от изявилите готовност да емигрират веднага.
Около 2 милиона са тези, които биха изчакали да разберат как са се адаптирали сънародниците им към паралелната вселена, преди да се решат на пътуването. 


Същевременно останалата част от населението е твърдо убедена, че паралелната вселена, в която логиката властва, няма да бъде удачна за тях, тъй като в нея се плащат данъци, осигуровки, работи се и дребните тарикатски порядки се наказват от закона, а по-едрите и крупни схеми водят до затвор.


zhelyo

Бихте ли емигрирали в по-логична вселена?

Избери отговор!
Край