Людовик Местан и Мариана Георгиева отвориха Черна дупка при игра на Скрабъл

Jul 21, 2014     zhelyo     4892
Х-Л БЕРЛИН - Черна дупка бе запушена с туловището на успял млад мъж в лоби-бара на хотел "Берлин" в София, след като при игра на Скрабъл лидерът на ДПС Людовик Местан и спортният министър Марияна Георгиева отвориха черна дупка.


Известните с речниковия си запас, съставен от 50% сложни думи и 58% измислени сложни думи политици, са изиграли дежурната си игра на скрабъл със средна продължителност 3 минути, вместо стандартния за нормалните хора около час, когато при изписването на една от думите, огромна дупка зейнала, за да погълне буквичките, дъската, цялата светлина и няколко килограма душевна интровертност.


"Добре, че беше това момче с алтернативен килограмаж. Моят съпартиец безспорно повлия на мащабите, с които се разрази тази концентрация на материя, контрирайки със собствената си концентрация на материя" - сподели Людовик Местан.
"Жалко, щях да осъществя поредната победа на спортното министерство и да екстерминирам тази усмивка, пропита с егоцентрични трептения от лицето на Людовик" - кахъреше се Георгиева, докато успелият млад мъж си мислеше, че като пръдне в черната дупка, никой няма да го помирише.


zhelyo

Какво са написали?

Избери отговор!
Край