Започна месецът на дебилните и повтарящи се коледни новини

Dec 2, 2013     zhelyo     3300
Месецът, в който всички вести в mainstream медиите ще са обвързани с дебилни и повтарящи се теми от рода на къде са пуснати лампички, кой как пазарува и в коя къща в Долна Митрополия са запазили коледните традиции въпреки комунизма.


Нацията е заела менталната поза партер, за да асимилира възможно най-много безсмислена информация, с която да се потопи в ежегодното налудничаво пазаруване на до голяма степен ненужни вещи, разбалансиращо семейния бюджет в условията на криза.


"Ох, дано да покажат кадри от някой мол как хората висят на опашка, за да опаковат разни вещи!" - замечтани са потребителите на големи традиционни медии от типа на телевизията.
Разбивки на празнични бюджети, идеи за тяхното харчене и предупреждения да се внимава с алкохола - това обещават продуцентите на новинарските емисии от седмицата преди Никулден досами Ивановден след повече от месец.


Междувременно истинските и важните новини ще бъдат оставени да си съществуват встрани, за да не се разваля ежегодното коледно настроение на приповдигнато прикрита потиснатост и досада.


zhelyo


 

Имате ли коледно настроение?

Избери отговор!
Край