Нови мерки за сигурност в авиолиниите, включват риск от Сидеров

Jan 8, 2014     zhelyo     7415
Нова вълна от мерки за сигурност, конкуриращи се по мащаб с тези, взети след 11 септември 2001, ще бъдат предприети от световните авиокомпании, за да се обучи персонала за реакция при появата на Волен Сидеров и съпартийците му.


"Кодовото име на пакетът от мерки е "Има ли психопат в самолета?". Целта е пътниците и персонала да са нащрек, ако своеволен истеричен човек се озове в самолета. Само с кооперация полетът може да се окаже успешен, а самолетът - цял" - споделят от летище "София", където днес предстои брифинг на всички служители относно новите мерки.


Както е известно, инцидентите с лидера на Атака по самолети и летища не секват, като мерките ще целят тяхното предотваряване или поне държане в някакви по-прилични рамки, доколкото може да се изисква нещо такова от човек, щипещ зърната на статуи и заливащ палачинки с олио.
 "При истерично джудже с кохорта от чалгаджии и квачки поставете главата си между коленете, извъртайте поглед надолу и изчакайте да отмине, също както правят родното правителство, парламент и прокуратура" - ще бъде и новото указание на стюардесите, посочващи мерките, които пътниците трябва да предприемат при екстрени ситуации по време на полет.


Същевременно стана ясно, че правителството обмисля да подари Авиоотряд 28 на Сидеров, за да спре националистът да излага управляващата коалиция и да пътува спокойно сам.


zhelyo

Кое е по-страшно - Сидеров или талибани?

Избери отговор!
Край