Йордан Цонев: Никой не е кацал на Луната, има го в интернет

Nov 1, 2013     zhelyo     4616
Депутатът от ДПС Йордан Цонев направи още разкрития от парламентарната трибуна, след като вчера се позова на интернет, за да разкрие разколниците и кръговете, стоящи зад студентските протести.


"Знаете ли, че на Луната никой не е кацал и това американците са го снимали на тавана на Виктор Димчев, който организира окупацията в Ректората?" - попита реторично колегите си микимаусестият депутат.


Според депутата, пипещ заедно с Делян Пеевски проектозакони, в интернет имало още биография на най-щедрия евреин в историята Джордж Сорос, който раздавал по 80 лева на час на студентите окупатори, докато PR-ът на служебното правителство Ивет Добромирова им правела баници, които си изяждала сама, щото били кулинарен провал.
Богословът и финансист обяви, че в глобалната мрежа е открил още как Асен Генов дължи идеално закръглената си глава на факта, че е отраснал в открития космос, а вестник "Капитал" имал монопол над разпространението и вестникарския бизнес, като държал десетки малки издания, продавани на непазарно ниски цени и ползвани за атаки ad hominem към властимащите.


Йордан Цонев помоли всеки да влезе в интернет и да се информира за вредите от кемтрейлс, ГМО-рибите с вкус на пържени картофи и анализите на прекалено топлото за месеца време, платено от Пашата, за да може протестите да са по-масови.


zhelyo

 

Ще прочетете ли интернет, за да сте информирани като Данчо?

Избери отговор!
Край