Медиите в отчаяние, пожелаха си нова смразяваща кръвта трагедия по Великден

Apr 17, 2014     zhelyo     5322
ИЗМИСЛЕНИЯТ СВЯТ НА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ - Медиите в България отчаяно стискат палци днес или най-късно утре да се случи някаква потресаваща трагедия, тъй като през почивните дни няма да имат нищо друго освен досадните еднообразни репортажи за Великден.


"Парламентът не заседава, така че няма да отразяваме поредния махленски скандал. Изборите са все още сравнително далеч, та още няма смисъл да пускаме флашките. Дано стане някое ужасяващо убийство или отвличане" - стискат палци медиите.


Престъпленията са желана тема, тъй като са съпътствани често със спекулации, гротескни детайли на злодеянието, интервюта със страдащи хора, които очевидно не са в състояние да кажат нещо смислено заради емоционалния шок, през който минават.
"Може да е трагедия с деца, или пък цял автобус с хора. Не сме придирчиви, нека съдбата ни изненада" - пожелаха си журналисти от всевъзможни издания, борещи се за повече тираж, кликове, гледания и нямащи никакъв такт при подобни ситуации.


Ако няма трагедия, хората може да прекарат хубаво празничните дни, без да гледат и четат медии, което било лошо, тъй като можели да видят, че и така се живеело.


zhelyo

Обичате ли да научавате детайли около ужаса, който някой преживява в момента?

Избери отговор!
Край