Мъж сключи брак, без да уведоми булката, използвал електронен подпис

Sep 9, 2022     Radoslav Nedelchev     2512
НОВОТО РИТУАЛНО - Ж.К. (34) от Надежда сключи брак с Т.Д. (35), без тя да има възможност много-много да знае, защото...какво пък, веднъж се живее, нали.

"За да е изненада!", коментира щастливият мъж на излизане от ритуалната зала. "Мисля, че е либерално да имаш свободата да се поровиш в телефона на любимия човек от време на време и така попаднах на приложение за електронни подписи, което ми даде брилянтната идея!" 

"Последната седмици беше контактна на контактни на контактни на болни от ковид, та ето още една причина да действам на сигурно", споделия находчивият младеж.
На сватбеното празненство присъствали всички близки и приятели, но не поканили булката, защото песента "Комбайна Вършачка" не била сред любимите й, а според него без самата песен нямало как да се мине и не било редно.

Булката не беше намерена за коментар, но докато се опитвахме да се свържем с нея, рингбектонът й от звъня с емблематичното
"Няма да се караме,
няма да се биеме.
Вечер като лягаме,
колело ще караме."
.,
което допринесе още повече енигма в историята. 

Екипът на "Не!Новините" пожелава щастлив семеен живот на младоженеца, а при възможност и добра воля - и на младоженката.

Одобряваяте ли такъв директен подход?

Избери отговор!
Край