Людовик Местан проговори - вижте истината за Доган, Борисов, Пеевски и Цацаров!

Dec 29, 2015     zhelyo     11568
ЕКЗАКТНО НЯКЪДЕ - Людовик Местан най-после проговори, след като през последната седмица му бе снета рязко охраната от НСО, бе изхвърлен от партията и пеевските медии и агентите на ДС по телевизора внезапно подеха кампания срещу доскоро тачената му от самите тях личност.


Бившият лидер на Движението за права и свободи обяви, че е потърсил опека от турския посланик, след като преди това такава му е отказана последователно от охранителна фирма Ипон, Протестна мрежа и бялата маса на Волен Сидеров.


Местан се оплака от медиите на Пеевски: "Какви неща пишат, обвиняват ме в държавна измяна, преврати, ужас! Ето, че съм бил заслепен през тези години, в които смятах, че нещата, които се говорят за Пеевски са измислица и че е демонизиран. Но усетих на собствения си Г-образен гръб истината за Пеевски."
Както всеки низвергнат от статуквото клетник, агент Павел обяви, че премиерът Бойко Борисов е зависим от Доган и заедно с Пеевски управляват Сотир Цацаров: "Редно ли е да сме безучастни пред такава злоупотреба с власт? Докога ще търпим???"


Относно разцеплението на ДПС на про-турски и про-руски настроения Местан обяви, че българите и българските мохамедани трябва да се замислят дали им е било по-добре да живеят под турско иго или под руски диктат, защото няма как той да е обективен, тъй като такива като него са добре винаги.


Политикът обяви, че след разцеплението на десницата и сега на левицата, предстои и такова в центъра на квазиполитическия спектър у нас, като декларира необходимостта от раждането на ново и автентично средно.


zhelyo

 

Защо разкараха Местан?

Избери отговор!
Край