Комбинират Бърза помощ с Щастлив край: Пращат проститутки, ако няма линейки

Jun 13, 2014     zhelyo     5220
МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОТЛАГАНЕТО - Новото министерство, създадено да отлага неизбежните последствия от живота у нас, обяви планове да компенсира хората, на които не е пратена линейка, с проститутка от ценовия клас 80-120 лв.


Новата програма за указване на спешна помощ ще се казва Щастлив край, като при невъзможност да бъде пратен екип с парамедици, на човек ще се пращат по 2, практикуващи най-старата професия на света, дами.


Звеното за спешни екипи за финални ласки ще наброява по 30 дежурни по едно и също време труженички, които ще бъдат обучени в първа помощ, чийто евентуален провал ще компенсират с щастлив край.
"Да, знаем, че се предполага, че това ще задоволи само мъжката част от населението, но защо пък в последните си часове дамите да не опитат нещо ново като за финал?" - попита архитектът на програата - Аймен, който отговаря за 19 проститутки в центъра на София, които ще бъдат вече част от спешните екипи.


От Здравеотлагащото министерство обявиха и надежди, че проститутките ще предизвикват вълна от радост и скоро проблемът с агресивното поведение срещу екипи на Бърза помощ ще остане в миналото.


zhelyo

Ако ви се случи нещо, каква помощ искате.

Избери отговор!
Край