Корнелия Нинова надраска "Официален офис на Гергов" на вратата на пловдивското БСП

Jan 11, 2023     Andy     9874
ПЛОВДИВ - Нестандартната театрална форма на протест срещу олигархията в обществения живот повлече крак. Късно снощи лидерката на столетната социалистическа партия предприе крути мерки срещу отцепилото се пловдивско БСП.

Тя е взела ведомствени пастели от Позитано 20 и се промъкнала в сградата на общината в Пловдив, по всичко личи, с една единствена цел - вратата на "Автентична лява БСП". Понастоящем, на вратата има надпис "Официален офис на Гергов", кой знае защо.

"Бях вдъхновена от куража на Александър Морфов, който надраска поредна врата в Народния театър и счупи статуквото", отговори Нинова на въпроси за първи коментар по дръзките ѝ действия.
Окръжна прокуратура - Пловдив проверява версия за евентуално съучастничество от страна на байчото на вратата на общината, който е допуснал подобно самоуправство.

Междувременно, в софийския хайлайф вече се шушука, че назрява конфликт между култур-трегерите и политическия елит дали новата форма на протест ще се нарича "морфизъм" или "коризъм" на имената на своите флагмани.

От офиса на Telus отказаха коментар.

Как да се нарича протестът?

Избери отговор!
Край