Контра-протестът се възобнови, поиска оставка на Орешарски, шанс за Станишев

Jun 4, 2014     zhelyo     3363
ТРИЪГЪЛНИКА НА ВЛАСТТА (НЕЕПИЛИРАН ЗАРАДИ ДЪЖДОВЕТЕ) - Нина Гергова и другите трима от традиционния контра-протест изненадващо се събраха отново вчера, след като от БСП обявиха, че вината за слабия резултат в евроизборите е на правителството.


"Да, дадохме шанс на Орешарски, но политиката му не е достатъчно лява. Сега искаме да дадем шанс на Станишев! Оставка, Орешарски" - сподели Гергова пред медии, отново превъзхождащи по численост представителите на традиционния втори репортаж, отразяващ другата гледна точка на масовите протести от миналото лято.


Тя добави, че в никакъв случай не се присъединява към онова искане за оставка на традиционния не!контра-протест, тъй като то било дясно искане, а тя имала ляво такова.
Останалите участници в контра-протеста дълго скандираха името Орешарски, преди да им бъде обяснено достатъчно добре каква е новата контра-протестна линия.


В края на контра-протеста се появи и Биг Ша, който поиска Бойко Борисов да признае, че Орешарски е негов агент и работи срещу Станишев.


zhelyo

 

Какво искате вие?

Избери отговор!
Край