Исторически компромис: Отварят франчайзи на lafka в чужбина, където ще може да се гласува

May 26, 2016     zhelyo     6573
ПО ЧУЖБИНСКО И У НАС - Наскоро завърналият се от чужбина успял млад мъж и демократ Делян Пеевски, след като се запознал с трудностите на гласуването в чужбина, предложил исторически компромис, който предвижда притежаваната от него верига магазини Lafka да отвори франчайз обекти в чужбина, които да бъдат изборни секции при избори.


Обектите Lafka в чужбина ще продават бюлетини, въпреки че на самите тях ще пише, че купуването и продаването на гласове е престъпление.


Клиентите на избирателната система ще имат възможност да избират между предварително попълнени фиш-бюлетини, които да пуснат в урната, или скреч бюлетини, които се изтриват само с монета от 2 лв. Има и възможност на тях да се падне номерът на партия от бюлетината,който предварително е бил определен като печеливш, при което условие подаденият глас се счита за валиден.
За желаещите да гласуват с различни символи и прабългарски йероглифи, под скреч-фиш-бюлетините също ще има възможност да бъдат намерени и тези символи. Желаещите да пуснат обикновена бюлетина също ще имат тази възможност, но вместо в урна, тези бюлетини ще бъдат пускани във фурна.


Авторът, http://bullschmeiser.blogspot.bg/

Как ще реагирате, ако пуснем анкетите си само в lafka?

Избери отговор!
Край