Колега забраменил колежка, без да иска, вече е твърдо против връзките на работа

Jan 28, 2022     Radoslav Nedelchev     6075
ОБЪРНАТИ ПАЛАЧИНКИ – Мъж от САЩ, който доскоро подкрепяше тезите на Митьо Пищова за разгул и поквара по всяко време и на всяко място, разви нова теория за връзките на работното място.

22-годишният Кнак Т‘Ъп, който до оня ден се изявяваше като Чарли Шийн, вече настоява за ясни граници между това какво е позволено и какво не в офиса в общуването между половете или поне онези от тях, които могат да се забременят едни-други.

Симпатягата е твърдо убеден, че между работата и връзките трябва да се постави емоционална, но и физическа граница, регулирана със строги норми от държавата.
„Сега ще трябва да плащам издръжка 18 години? Това е нелепо, не трябва да си вадиш патето там къде си вадиш хляба“, разсъждава на нов акъл той.

Младежът твърди, че едва ли това, че е бягал от часовете по сексуално образование, в които целият клас се хилят като изтървани хиени при вида на дървен бибек, има някакво значение. 

"Всичко е до липсата на принципи, живеем в безпринципно общество!"

Не било съвсем сигурно обаче дали въпросната колежка наистина е бременна или просто търси начин да печели от конспирация по светлия пример на масоно-юдеизма.

Как се поставя кондом на пенис?

Избери отговор!
Край