Каналджия спря да прави пари и да вкарва нелегални имигранти, повлиян от статуси във Фейсбук

Jun 8, 2017     zhelyo     3899
ВИДИНСКО - Каналджия, част от голяма група за трафик на нелегални имигранти от Близкия изток и Африка, обяви, че се отказва от доходоносното си престъпно занятие.


Въпреки че за малко над 2 години е изкарал няколко пъти повече, отколкото през последните 2 десетилетия от наркотици и проститутки, каналджията обяви, че няма да участва повече във вкарването на бежанци и нашественици към Европа.


"Прочетох редица статуси на приятели и познати във Фейсбук. Обвиняват либерализма, обвиняват консерватизма. Хубави хора, а се сочат с пръст и избесняват след всеки атентат из Европа. И не мога да кажа, че не чуствам някаква отговорност" - споделя каналджията, който отговаря за комуникацията с граничните полицаи, част от схемата.
Според него социалните мрежи са се превърнали в отровно място, където няколко агитки си чешат собственото его, обвинявайки другите агитки за лошите неща по света.


"Чувството, че тези 1000 евро на калпак, които вземам, може да допринесат за такава какафония във Фейсбук, е ужасно. Парите не са най-важното и искам да се върнем към времената, когато си споделяхме котки и смешни gif-чета" - почти през сълзи заявява бившият каналджия.


zhelyo

Каква идеология споделят трафикантите на бежанци?

Избери отговор!
Край