Борисов: В следващия кабинет ще има място за поне 10 министри с гастрит

Aug 18, 2014     zhelyo     5799
БАНКЯ - След като вчера Бойко Борисов обеща 10 квоти в на министерски и заместник-министерски места за мюсюлмани, лидерът на ГЕРБ продължи обещанията за подобни позиции във властта за хора с ирелевантни за властта качества.


"Ще взема 10 човека с гастрит, двама, дето носят анцуг на сватба, трима с хигиенни нокти и един, дето вярва в кемтрейлс и подобни неща" - обеща Борисов, подчертавайки, че след изборите на 5-и октомври ще състави власт, подчинена на всевъзможни характеристики.


Относно религиозността, балансът на вярващи в различни въображаеми митологични същества ще бъде следният - 23-ма християни, 10 мюсюлмани, един и половина евреи, двама агностици, залагащи на модерни трансцедентални глупости, един последовател на Летящото спагетено чудовище и един атеист, който ще е на позиция министър без религия.
Критици на новия почин за определяне на състава на правителството запитаха открито Борисов защо няма да има и минимум 3-ма руси човека, поне 23-ма фена на Лудогорец, двама, които носят анцуг на сватба и 6 човека квота за хора, които сами си лайкват публикациите във Facebook.


Както е известно, досега Борисов залагаше на футболните качества на своите министри и на това чие ЕГН е по-евтино за разговори в мобилните мрежи. По новите разнородни критерии с квотен принцип, някои ще заемат по 2-3 министерски и заместнически места едновременно.


zhelyo

Какво ще е следващото правителство?

Избери отговор!
Край