По навик: Иван Искров обяви, че не е виновен за ЦСКА

Jun 16, 2015     zhelyo     5177
БНБ - С декларация, публикувана на сайта на БНБ, председателят на Националната банка Иван Искров обяви, че няма вина за случващото се в ЦСКА.


По навик да бъде отговорен за икономическите балони у нас, Искров отрече да е покровител на схемите за източване на футболния отбор, които за няколко години натрупаха на името му колосални дългове, обезпечени с усмивки и обещания за светло бъдеще.


"БНБ върши работата си перфектно и няма никакво отношение към случилото се в ЦСКА" - отново говори за себе си като за цяла институция Искров.
Председателят на Комисията по финансов надзор Иван Мавродиев също отрече да има пръст и насочи медийното внимание към Иво Прокопиев, който пък вдигна рамене и сподели, че е възможно Делян Пеевски да е източил дружеството чрез някакви офшорки, но после се сети, че това е за друг столичен клуб.


Все още не е ясно дали тимът ще бъде поставен под специален надзор и дали в него ще влязат синдици, които да установят, че НАП е допуснала просрочване на над десет милиона лева кредити през годините от дружество, чийто най-голям актив досега е било бодрото настроение на домакина Бай Добри.


Същевременно Сотир Цацаров обяви, че няма данни за престъпни схеми и е съгласен, че Бенжелюн трябва да получи 800 000 лв.

zhelyo

#КОЙ източи ЦСКА?

Избери отговор!
Край