Интелектуалец, громящ публично протестите, се оказва, че харесва статуквото и в разговор на лични

Sep 17, 2020     zhelyo     3541
МЕСИНДЖЪР - Голям сюрприз за нацията се случи в последните мигове, като се оказа, че има грамотен човек, който наистина си харесва управляващите.

Интелектуалец, наглед витиевато изкарващ кусури на протестите, които в сравнение със скандалите около властимащите изглеждат като дребни вълнения, сподели на виртуален приятел, че смята Бойко Борисов за голям държавник.

"Наистина няма по-подготвен за поста председател на Народното събрание кадър от Цвета Караянчева. Няма да открием по-голям антикомунист от Георги Марков. Няма да имаме по-патриотичен министър на войната от г-н Каракачанов. И тия приказки за корупция са очевидна измислица, иначе г-н Гешев да ги беше изловил до един!" - сподели той в чат, който не е публичен.
"Очаквах поне на лични да си каже - така и така, тия са тупани, ама другите са по-големи тупани за мен и така да се разминем. А той взе, че се оказа жив симпатизант. Мислех, че ги громи, само защото "твори" с държавна и общинска подкрепа и хранилката за яловата му културна дейност му осигурява достатъчен битов комфорт, че да не иска сериозни промени. Но все пак не вярвах, че даже ги харесва" - споделя събеседникът на интелектуалеца.

Междувременно се оказа, че IQ-то на протестиращите е паднало средно с 25 пункта за малко над 2 месеца протести заради музикалното оформление по площадите.

Познавате ли латентни интелектуалци?

Избери отговор!
Край