Кристофър Хитчънс: Добре, че Ранобудните студенти не са окупирали манастир

Nov 29, 2013     zhelyo     5750
След осъдителната декларация и клипче с напиващи се университетски преподаватели, покойният Кристофър Хитчънс се яви на Ранобудните студенти и залитайки ги поздрави, че не са окупирали манастир, където със сигурност вакханалиите са щели да ги смутят далеч повече.


Известният като един от най-ярките и будни съвременни умове, който почина преди почти 2 години от рак след ежедневие на пушене и алкохолизъм, пожела представителите на новия морал да се радват, че преподавателите им са такива микро-геополитически балансьори, че гасят руска водка с американска кола, докато пушат родопски тютюн и създават патриотична кочина.


"Пс-с-с-т! Не окупирайте манастир! Там ще се разочаровате сигурно от прекомерни хомосексуални оргии!" - засмя се Хитч, който твърдеше, че дневният му алкохолен прием би бил достатъчен да парализира муле, но въпреки това остава един най-добрите мислители и оратори в последните десетилетия.
Междувременно много преподаватели се обявиха за по-масова контраокупация и пожелаха баби, привърженички на правителството, да им носят сланинка и ракийка, за да поддържат университетите като места, в които политизирането е изчистено със спирт.


Студентите се съгласиха със спусналия се от Атеистичното нищо Хитчънс и обявиха, че осъзнават радостта единствено да попаднат на подпийнали професори в собствен сос пред угрозата да видят свещеници, обменящи сосовете си.


zhelyo
 

Трябва ли да се пие академично?

Избери отговор!
Край