Граждани зоват Борисов да вдигне нивото от "Цвета Караянчева" поне до "Цецка Цачева"

Sep 29, 2020     zhelyo     9527
РЕАЛИСТИ ЗА БЪЛГАРИЯ - Инициатива за умерено повишаване на нивото поде група граждани с романтични, но и реалистични виждания за политическата обстановка у нас.

С изключително добронамерен протест те апелираха към премиера Бойко Борисов не познатите досега призиви за личен принос към повишаването на безработицата и мярка за лишаване от свобода при първоначален строг режим, а просто да върне някои от старите лица на ГЕРБ.

"Допреди няколко месеца не вярвахме, че ще го искаме, но върнете Цецка Цачева. В сравнение с Цвета Караянчева предшественичката ѝ на поста председател на Народното събрание изглежда като Нобелов лауреат до цокало" - призоваха представителите на демоса, които са се примирили с по-реалистични цели от желанието да не се краде в огромни мащаби или пък бъдещето на децата им да е у хора с богата експертиза и успехи в частния сектор, а не партийни кариеристи.
Протестиращите реалисти си пожелаха вдигане на нивото на безалтернативните управляващи поне до това от 2010 година, за което са убедени, че е правимо, тъй като хората от тогава са живи, а и ще е интересно да се види Искра Фидосова, която била около 10 пъти повече юрист от Дани Кирилов.

"Единствено не може да се решим кой на кого е карикатура - Банов на Рашидов или Рашидов на Банов. Но там поне има постоянство сякаш" - похвалиха премиера те.

Защо ГЕРБ отстъпи собственото си ниво?

Избери отговор!
Край