Гергова напусна контрапротеста след края на 6-месечния изпитателен срок

Jan 3, 2014     zhelyo     7839
Контрапротестният мениджър Нина Гергова напусна позицията си след изтичането на 6-месечния пробен период от трудовия договор, като работодателят ѝ не остана напълно удовлетворен от работата ѝ.


"Да, Нина вложи всичко от себе си, но сякаш ѝ липсваше нещо. Не е вярно, че прекратяваме взаимоотношенията си с нея, защото през май миналата година е кандидатствала за работа при наш конкурент" - обявиха от компанията-работодател на Гергова.


Самата контрапротестираща сподели, че не приема с тъга края на своя договор и смята да посвети свободното от контрапротести време в написването на своята първа книга "Eat, pray, kontralove", след което да преброи няколко лалугера, за да опознае врага си и да го разбере.
Слуховете за търкания между Гергова и HR-специалиста на компанията Моника Йосифова не бяха потвърдени за пореден път, но е известно, че лицето на контрапротестите отказа да отговори на триметровия среден пръст от протеста, показвайки контра-среден безименен пръст в духа на по-анонимната и опорноточкова подкрепа за правителството.


Все още не е ясно бъдещето на затихналите контрапротести. Обявата за търсен нов мениджър все още не е оповестена, като е възможно Гергова да бъде наследена от Николай Бареков, който да се настани в триъгълника на властта, за да е готов да управлява през 2015 и да знае къде в района има евтини кюфтета.


zhelyo по опорни точки от Харалампи

Какво ще прави Гергова занапред?

Избери отговор!
Край