Гербаджии купуват шикозни гурме козунаци на за по 8 лева вместо за 45

Apr 9, 2019     zhelyo     3073
СТРАНАТА - Епизод пореден от скандала с преимуществените социални цени, до които близки и далечни на управляващите се добират по изключително законни, но все пак някак си съмнителни начини.

Депутатка от ГЕРБ, чието име ни се струва изключително незапомнимо, си е купила луксозен козунак за 8 лева при пазарни цени от 45 лева за козунак.

"Аз поисках цена за този италиански козунак, Панетонето, бе. Да си поръчам един за Великден. Ама то цената му е великденска надбавка цяла, не мога да си го позволя" - потвърждава възрастна жена, която няма необходимия политически бекграунд, за да си позволи лукса.
Премиерът Борисов обяви, че е скандално, че те са яли едно време филии с мас, докато други са яли филии с вносни салами от Кореком, но това не е оправдание да не се вземат оставки.

"Никой не го вълнува, че бесепистите са купили яйца от свободни кокошки на цени като яйца с изтекъл срок на годност, не може да се оправдаваме с другите" - споделя регулярен титулярен коментаторен телевизионен неформален представител на ГЕРБ.

Получавате ли преференция?

Избери отговор!
Край