ГЕРБ и РБ поискаха оставка след месец, щели да работят по морето сега

Jun 13, 2014     zhelyo     4582
СОФИЯ - Две от най-яростните опозиционни формации потвърдиха, че искат оставка, но пожелаха да не бъде сега, а след месец, така че изборите да са след туристическия сезон, защото всички партийни кадри са си намерили сезонна работа по морето.


"С Цецо сме охрана на дискотечка в Свети Влас, а Радан го вземàха пиколо в Созопол" - сподели Бойко Борисов, леко разочарован, че не е останал на лятна бригада в САЩ.


Останалите лидери на Реформаторския блок щели да организират pubcrawl-ове за чужди туристи в Слънчев бряг, докато Цецка Цачева се е уредила като готвач в ММЦ Приморско.
"След евроизборите се заинатиха да няма оставка. Решихме да поработим лятос и да искаме пак оставка наесен. Сега с тая шизофрения на Станишев да се дава оставка сега, ни се объркват плановете. Затова вчера не се занимавахме с Парламента" - сподели бившият здравен министър и настоящ депутат Десислава Атанасова, която ще бъде асистент в малка клиника в Царево, където ще дава хапчета на слънчасали туристи.


Единствено Вежди Рашидов обяви готовност тази година да не продава скулптури с шеговито-интимен контекст на загорели шведски туристки в Бургас, ако го вземат работник в Българския Лувър, където сегашните щели "да си оставят ръцете, майка им проста!".


zhelyo

Кога да е оставката?

Избери отговор!
Край