ГЕРБ-Младежки-Дами с поздрав за ЧРД: Борисов снася златни яйца, които дава на триглав змей, за да не изяде България!

Jun 11, 2021     zhelyo     7650
БРИФИНГ, ОБЯВЕН ЗА МЕДИИТЕ ПРЕДИ 5 ДУМИ - Ситуацията в България може да се подобри само по чудодеен път след щетите, нанесени през годините от служебния кабинет, управляващ от месец страната.

На пресконференция в централата на ГЕРБ партийни функционери и бикновени активисти се събраха, за да кажат как само един човек може да оправи дереджето и да го поздравят за предстоящото му рождество.

"Г-н Борисов от години пази страната от триглав змей, като всеки месец му снася кошница със златни яйца. Ако не е той, змеят да ни е обладал и изял. Той дори не държи да е на власт, нека другите си трошат главата. Но искат да му вземат златните яйца и да ги вземат за себе си!" - заридаха от организацията ГЕРБ-Младежки-Дами.
Лидерът на ГЕРБ бе поздравен за предстоящия му рожден ден, но не липсваше и оплакване със сълзи, по-големи от тези за севернокорейски лидер.

"Попове-сатанисти, смяна на ЦИК и главния прокурор, викания в Парламента - видно е, че искат да елиминират за пореден път нашия лидер. Уволниха толкова народ, който той е култивирал и открил да работи за родината. Изчегъртване, репресии и преврати. Но г-н Борисов е доказал през годините, че е като котката и сто пъти да го убият, ще възкръсне. Като Исус" - каза с плам в очите и гласа си дама с фризура, вдъхновена от формите на Тадж Махал.

От какво се страхува Бойко Борисов?

Избери отговор!
Край